«

»

Oct 25

Doctrina INTERMARIUM

Acum, după atâta timp, cititorii noștri fideli, dar sper că și cei noi veniți, pot privi asupra evenimentelor atât MULTIDIMENISONAL cât și LATERAL.

intermarium doctrine

Spațiul INTERMARIUM (țările Nordice, țările Baltice, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, UCRAINA și BIELORUSIA) prin care USA s-au interpus intre GERMANIA și FEDERAȚIA RUSĂ

Am explicat și acum nu mai e nevoie de detalii suplimentare că din punct de vedere economic, militar, spiritual RUSIA nu și-a atins maximul de evoluție. Dimpotrivă, IMPERIUL REPTILOID, acționează de cel puțin 125 de ani pentru a bloca și anihila dezvoltarea firească a RUSIEI. Putem încadra liniștiți și România aici căci dacă ne uităm la români de vreo 500 de ani numai în războaie au stat. Când să evolueze?

L-am ascultat zilele trecute pe șeful neoficial al CIA, fondatorul STRATFOR, vorbind despre interesele americane pe planetă.

Și ”a dat din casă” o informație extrem de interesantă: doctrina militară și operativă după care operează USA azi se numește INTERMARIUM și se bazează pe o strategie gândită după cel de-al doilea război mondial pe care și HITLER a dorit să o implementeze.

INTERMARIUM presupunea crearea unui spațiu independent de VEST și de EST care să unească Marea Baltică cu MAREA NEAGRĂ.

În ultimii 25 de ani americanii au reușit să slăbească și să lovească atât Europa de VEST cât și RUSIA și CHINA.

O EUROPĂ care să includă obligatoriu RUSIA ar fi cea mai mare structură economică și civilizațională de pe planetă. Însă IMPERIUL IUDEO-AMERICAN nu poate accepta MULTIPOLARITATEA. De aceea prin guvernările PROXY existente în majoritatea țărilor UE dar mai ales în țările Baltice, POLONIA, România și Bulgaria s-a reușit creerea acestui spațiu care să delimiteze ca un gard VESTUL european de RUSIA.

Federația RUSĂ a reacționat inteligent și a creat două structuri paralele BRICS și Uniunea EuroAsiatică. Nu mai intrăm în detaliile legate de tiparnițele de bani și de lipsa de SUVERANITATE REALĂ. În interiorul acestui SISTEM GLOBAL, RUSIA și USA poartă un război multidimensional.

Întrebarea este: va ajunge USA la o confruntare DIRECTĂ cu Federația RUSĂ?

Dragii noștri e greu de răspuns la această întrebare. USA are o confruntare indirectă cu RUSIA începând din 1980 cu  Afganistant, Cecenia, Georgia, Ucraina și acum SIRIA. Așa cum ați putut urmări pe rețele sociale (și în special pe PrieteniiRusieiRO) progresele forțelor eliberatoare rusești în SIRIA sunt evidente.

ISIS a fost concepută de CIA și MOSSAD cu unicul scop de a elimina prezența militară rusă (singurele baze militare rusești de pe planetă în afara spațiului Federației Ruse) din SIRIA prin înlăturarea lui Assad și folosind metoda guvernării proxy să instaleze un guvern colonial condus de la Washington.

În Ucraina, USA au investit major și dispun de resurse imense întrucât oligarhia ucraineană e conectată la cea americană, ei închinându-se aceluiași Baphomet.

Noutatea situației de azi este existența arsenalului nuclear. Rușii sunt mai aproape de Dumnezeu și niciodată nu vor ataca ei cu armament nuclear pe nimeni. Însă vor reacționa în mod sigur la fel dacă vor fi atacați. Întrebarea este dacă ȘOPÂRLELE au curajul de a apăsa pe butonul nuclear? Au mai făcut-o în 1945 împotriva unei puteri neatomice!

Așa cum ne spunea FEDOROV nu cred să aibe curajul de a ataca nuclear. EI știu că dacă fac greșeala asta vor plăti și EI la rândul lor. Așadar perspectiva unui conflict nucear între USA și Federația RUSĂ e lipsit de șanse reale.

Rămâne perspectiva unui conflict armat direct. Iarăși aici am dubii serioase. USA nu sunt o forță militară capabilă să intre oriunde pe planetă și să lupte direct cu RUSIA. De aceea ei și-au construit structura NATO pentru a avea tot timpul aliați și vasali buni de carne de tun.

De ce vrea USA să nu lase EUROPA să evolueze? Pentru că tot timpul vorbim de resursele energetice. Economia UE care să aibă în spate resursele imense energetice rusești, pentru care să dea prosperitate și deschidere imesnului potenșial intelectual rusesc, nu va putea fi egalată în secolele viitoare de nici o altă structură economică planetară.

De aceea USA au dat peste cap proiectele energetice SOUTH STREAM și se chinuie acum prin invazia refugiaților africani (planul KALERGI) să dea peste cap proiectul NORTHSTREAM II.

North Stream 2

Proiectul Energetic North STREAM ce va lega Germania direct de RUSIA și va trece Ucraina la gunoi

Ei, dragilor, iată că aceste trei fotografii sunt interesante fiindcă demonstrează conceptul de gândire la scară globală.Noi trebuie să facem tot posibilul să nu mai intrăm în MATRICEA INFORMAȚIONALĂ care ne obligă să gândim local, atemporal (adică fără repere istorice) și punctual. Măsura ÎNȚELEGERII desfășurării evenimentelor va deveni din ce în ce mai clară pe măsură ce analizăm totul la scară macroeconomică și macrostrategică precum și TEMPORALĂ: pe intervale de 3-4 ani și pe cele lungi de 20-25 de ani.

Ce vor SUA? Clar DISTRUGEREA popoarelor din ESTUL EUROPEI în special pe ruși. Astfel se va realiza perpetuarea puterii lor discreționare.

Ce vor rușii? Păi deocamdată PUTIN și Coloana a 5 din Moscova sunt într-un război ascuns, mocnit. Acțiunile lui PUTIN din SIRIA au mai domolit elanul trădătorilor care zac ca șobolanii prin cotloane, bine ascunși, așteptând momentul propice.Rușii, am obosit repetând, nu au nevoie decât de liniște și pace!

DoctrinaIntermarium

Mulțumesc lui Alex Mitruț de pe FB ptr foto

Rusia este în cel mai important moment al existenței sale: dacă va reuși să se ADAPTEZE presiunii formidabile ce există acum și să se reinventeze atunci clar polii de putere se mută la MOSCOVA.

Să fiți iubiți și fără frică, români cu sufletul, de oriunde v-ați afla!

14 comments

Skip to comment form

 1. Sergiu

  Imi sta in gat un singur detaliu: reactia rusa adresata poporului roman daca rusii apuca sa devina centru de putere. Ma indoiesc de faptul ca va fi amabila sau placuta – si ce voi face daca nu reusesc sa o inghit? Taro, sunt constient de ceea ce fac rusii, si le dau dreptate, dar, sa ma ierti, daca voi fi chemat la oaste (rezervist, ce pot sa-i fac), pentru ca nu cred ca reactia rusa va fi intelegatoare fata de problema romana (eu nu as fi). Pentru ca ce este in spatele meu va deveni mai important decat dreptatea lor. Pic si eu in capcana clasica impusa de marile puteri, singurul meu merit ar fi ca incerc sa o fac cu ochii deschisi. Razboiul la care as participa va avea ca scop strict coercizarea rusilor in acceptarea sitemului de jaf globalizat, si asa si trebuie luat. Un razboi care nu poate fi castigat. Dar voi merge cu un gand care daca va functiona poate ne va da o sansa ca popor – macar sa incerc. Iar daca nu, mai rau decat ce vom pati oricum nu va fi. Sper doar sa nu fiu deasupra taranei cand se va intampla, asa, ca sa fiu si eu macar atunci mai egoist – mortii nu au sentimente.

 2. Toporan Ion

  Va salut cu stima !
  Apreciez materialele pe care le publicati . Cine le citeste,se dumireste in multe privinte cum stau lucrurile in lume .Pacat ca nu creati posibilitatea accesarii lor si prin alte retele de socializare.

  Va cer permisiunea sa diseminez / replic/retransmit materialul pe pagina mea de facebooK

  1. ThinkAgainRo

   Puteți prelua cu mnețiunea sursei sau printr-un link orice material doriți de aici! De asemenea aveți reteaua socială Prietenii Rusiei la adresa http://www.prieteniirusiei.ro!

 3. MarianI

  Mai Micro-mic-de-tot, ia pune-ti tu mintea la intindere si cugeta la fraza asta: Imperiul Romani, Imperiul Bizantin, Imperiul Otoman, Imperiul Austro-Ungar, Imperiul Tarist plus URSS – toate astea, la un loc, n-au luat/furat/jefuit din Tarile Romane, in 2000 de ani, cat a jefuit Imperiul Euro-Atlantic in 26 de ani de guvernare Bilderberg.
  Explicit, in doua mileni s-au luat sute, mii de tone de aur si alte bagateluri, dar au mai lasat si pentru romani.
  Sovieticii au luat daune de razboi, au luat fabrici intregi, trenuri de grau – Doamne, cate n-au luat – dar ne-au mai lasat si noua. Ei bine, Imperiiul EuroAtlantic ne-a luat TOT. Petrol, mine, banci, fabrici, exploatari, Invatamant, Sanatate, o jumatate din forta de munca activa etc. – o avutie de peste 500 de mliarde de Euro (mult peste totalul jafului bimilenar), alte peste 1.500 de mliiarde profitul de pe urma avutiei furate in acest sfert de veac, dar mai ales RESURSELE – petrolul, aurul, terenurile agricole – plus identitatea nationala, valorile neamului. Nu mai avem cum suprevietui, ca popor, decat luandu-ne inapoi resursele. Redevenind o natiune independenta, vom putea trai in liniste, fie chiar si in cadrul acelui “cordon sanitar” intre EurAmerica si EurAsia. Pricepi?

  1. ThinkAgainRo

   Stai liniștit că e un mare, mare cretin…mereu ma acuza de plata in ruble dar ii urez cate ruble am primit eu atatia dolari si euro sa aiba parte toata viata!

 4. marian

  De 25 de ani , tot ne straduim cu ajutorul “democratiei”occidentale sa traim bine . Si traim !!! Romania a fost deposedata de industrie-asa energofaga cum era ea,dar era -, de agricultura,de teren,de bogatiile subsolului.
  Chiar nu e clar ca am devenit sclavi?? A-i judeca pe rusi dupa erorile trecutului, inseamna sa nu vezi erorile din prezent ale nato-ue.Cred ca trebuie sa traim in buna intelegere si vecinatate cu Rusia. Daca respectam,vom fi respectati.

 5. JE

  Friedman si “Intermarium”
  – Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
  http://bit.ly/1SZpp6D

 6. Micro mic de tot

  Dar dupa al doilea razboi mondial (inceput de germania si rusia din pdv al nostru, al romanilor: prin pactul ribentrop-molotov, cu litere mici) cine a ajutat Europa sa evolueze? Rusia a ajutat RDG si America a ajutat RFG. Tot SUA au ajutat Japonia, Coreea de Sud, Franta, Italia, Spania, Anglia etc.
  Asa dupa istoria pe care am citit o eu. Nu stiu cum naiba continui sa scrii elucubratiile astea si pe alte blog uri sa ma mai si comentezi cand chiar nu are rost. Target ul tau este o populatie cu IQ de babuin.
  Nu ai cum sa combati SUA si sa ridici in slavi Rusia cand la mijloc e Romania. Pur si simplu avem o istorie, o cunoastem, o respectam.
  Noi vrem sa traim in Romania prost, asa cum traiesc englezii, francezii, nemtii, italienii, spaniolii etc.
  Cine vrea sa traiasca bine ca in Ucraina, Rusia, Coreea de Nord etc, e pur si simplu prea subtil pentru ca noi prostii sa il intelegem.
  Inteleg ca esti platit in ruble si de la o vreme s a devalorizat rubla cam mult, dar fii mai subtil un pic, prea se vad din avion aberatiile tale.
  Pa

  1. ThinkAgainRo

   Ti-am demonstrat in repetate randuri ca esti cretin …..voi continua nu din plăcere ci din obligația de a informa corect chiar și pe cei terminați ca tine…..unde se trăiește bine în ROMÂNIA ca englezii și francezii?

   1. Cristi An

    Si inca nici macar in Anglia si Franta nu e paradisul pe care il viseaza romanii de aici… Taro, locuieste chiar in Anglia si a demonstrat si el asta prin PROPRIA experienta…

  2. peet

   …@ Micro mic de tot…esti atat de spalat pe creer ca nici nu meriti luat in seama. IQ-ul tau este de retardat, altfel ti-ar fi recomandat sa calatoresti sa te documentezi, asa iti spun doar sa stai departe de tastatura, nu-i pentru tine.

  3. simona

   micro mic de tot…a ajutat america tarile spuse de tine? prin planul Marshal doar germania a primit bani masiv…Grecia a primit magari,pe bune…Spania din 65 decind a decis franco sa deschida usa ca erau muritori de foame,analfabetism,saracie lucie si catolicism impus…..epurari masive a cetatenilor republicani,socialisti,anarhisti,comunisti..o presa cenzurata..etc si lagare de munca…deci in aceste conditii marele-mic franco a aceptat ajutorul americii ADICA imprumut masiv de la FMI…..etc….esti mic-micro de afirmi asa ceva defapt faci parte dintre analfabetii functionali cei descrisi in DCMIV de catre autorii scolii de la Frankfurt….aici citeva materiale edificatoare..ti le dau in engleza/spaniola..asa de amoru artei! bafta la tradus ! ps.ca sa nu zici ca sunt surse romanesti

   nu stiu de ce nu pot pune sursa prin copy-paste aici….dar da cautare pe google espaniol :Franco y FMI….
   iar pe google UK scrie :grecee and marshal plan the mules……….
   o sa vezi ajutor in magarri si cai si binenteles alte facilitati cu echipamente agricole la suprapreat prin FMI……….

 7. CARMENK

  CORECT! BRAVO!

 8. dan

  Asa este!
  Noi NU ar trebui sa fim cu DEMOCRATIA-JUDEO-SIONISTO-AMERICANE, ci ar trebui sa convingem UE sa se apropie de Rusia pentru o Euro-Asie mai puternica decit USA si banii lor facuti artificial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *