«

»

Oct 30

Berbeceanu.Traian Berbeceanu!

Pe scurt în vestul Coloniei România (era să scriu țării noastre) în ultimii ani s-a făcut remarcat un tip interesant pe nume Berbeceanu.

02-berbeceanu-41Acum vreo săptămână l-au săltat mascații! Mascații lui fiindcă era mare șef peste crima organizată din județele Alba, Hunedoara, Arad, etc

Înspre presă a mers o scrisoare foarte interesantă, chipurile din partea sa pentru niște dezvăluiri!

Avem două variante de lucru!

PRIMA

Berbeceanu este vinovat și în sfârșit se face dreptate! Justiția lui Băsescu, reformată numai cu securiști transformați în procurori și apoi avansați judecători, pentru un mai bun control, a rezolvat o mare problemă a țării!

Gata nu mai sunt droguri, arme și criminalitate în partea de vest a țării!

A DOUA:

Berbeceanu este NEVINOVAT și fiindcă de corect ce era, a atins o mare caracatiță care l-a înghițit!

ANALIZĂ:

Vedeți dragii mei în această lume a milițienilor lucrurile nu sunt niciodată albe sau negre.Ele întotdeauna sunt gri.

Faptul că tu bartai șeful de BCCO te ocupi să rezolvi un mare caz de contrabandă cu țigări îmi indică că acest BERBECEANU este tipul idiotului SISTEMIC.

Adică care are creierul spălat în așa hal încât nu mai vede pădurea de copaci!

Nu poți, indiferent de legile lui BĂSESCU, să trimiți în pușcărie niște amărâți care din cauza aceluiași BĂSESCU au ales să cumpere și să vândă țigări cu un amărât de microbuz!

Când faci treaba aceasta, și mai dai și la televizor mascații care încă o dată au slujit țara, ești idiot vorba lui Nea IANCU’!

Să lucrezi cu structuri de informații, să ai acces la tehnică de supraveghere și să nu-ți dai tu seama că procurorul cu care lucrezi tu e corupt iarăși e semn de cretinism!

Să ai dovezi, feelinguri, din care să rezulte că acel sau acei inși care-ți vor capul știu de ceea ce faci și-și vor lua absolut orice măsură de precauție iar tu să nu faci nimic e semn de prostie crasă!

De ce mă bucură arestarea lui BERBECEANU?

Fiindcă acești oameni din sistem trebuie să fie INTEGRI  și DREPȚI! Iar ideea de dreptate este deasupra legilor!

Legi care în România sunt făcute strâmb, de infractori pentru beneficiul lor și al altor infractori!

Acești adulți infantili nu realizează cât de mult se joacă cu viața oamenilor! Acum realizează ‘ovarășu’ colonel Berbeceanu CÂT DE IMPORTANT ESTE SĂ CREEZE (mai mult DOMNIA SA căci se află în INTERIORUL SISTEMULUI) UN APARAT EFICIENT DE PEDEPSIRE AL INFRACTORILOR ȘI DE PROTEJARE A CETĂȚENILOR NEVINOVAȚI!

Am scris mereu că în acest SISTEM DE REPRESIUNE format din POLIȚIE-ARMATĂ-JANDARMERIE-SERVICII-JUSTIȚIE sunt înglobate numai ”cadre de nădejde” idioți perfecți pentru a le implanta ideea că a sluji un grup de infractori e echivalent cu a sluji țara!

Iar de restul 95% sunt pilele și urmașii foștilor turnători-ajunși-ofițeri la fosta SecuRItate!

Cu un astfel de sistem rigid, obtuz, nereformabil e puțin probabil ca România să supraviețuiască următoarelor decenii!

Dacă acest BERBECEANU este un pic inteligent, măcar 3 secunde, acum stând el în pușcărie cu toți cei pe care i-a băgat de focul primelor și al altor beneficii, neputând dormi de frica unei mici lame care să-i taie gâtul noaptea,

s-ar putea TREZI și înțelege ce se întâmplă de fapt în jurul său?

CRIMA ORGANIZATĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL și-a creat ”puncte de lucru” în România sub forma partidelor iar acum, când poporul suferă imens, ar fi timpul ca acei puțini BERBECENI din SISTEM să se TREZEASCĂ!

Acei BERBECENI care l-au încătușat pe BECALI și l-au dus nevinovat la închisoare!

Acei BERBECENI care execută ordine de represiune în forță la toate manifestațiile poporului!

Acei BERBECENI care, în momentul în care vreun amărât de pe la țară reclamă pe primar sau polițist (în majoritatea cazurilor reclamațiile au SOLIDE FUNDAMENTE FAPTICE)  acoperă pe ”colegii” săi!

Acei Berbeceni care rețin și amendează bătrâne ce vând ouă și pere la marginea drumului!

Ce vă spuneam acum ceva timp că problema e la JUSTIȚIE? Ei nene Bărbucene, ‘ovarășe colonel (mă rog comisar) ai slujit un SISTEM TORȚIONAR-REPRESIV care bagă la pușcărie oameni nevinovați și lasă în libertate pramatiile acum suportă consecințele!

Întâmplător soția declară: ” SUNTEM AMÂNDOI PROVENIȚI DIN FAMILII RESPECTABILE DE POLIȚIȘTI (aiurea milițieni învățați cu șpaga)….”

Soția este inspector școlar! Întrebare: are vreo legătură funcția soției cu fosta funcție a soțului?

Vă spune tata că  100% ARE!

Cum cumperi tu nene Berbecene un autoturism de la un infractor?Mediatorul afacerii este chiar finul tău mecanic auto!

Oare acel mecanic taie chitanțe fiscale la toți clienții?

Așa că lăsați-o moartă ăștia ce vă dați corecți! În România singurul idiot care refuza șpăgi de sute și mii de euro zilnic a fost subsemnatul!

IAR BCCO condus de BERBECEANU de Prahova știa cine și cât ia șapgă la mine în instituție și nu a făcut nimic!

Sfârșitul Analizei:

Dacă acest Berbeceanu ar avea un pic de caracter după ce și-ar ispăși pedeapsa ar deveni unul dintre simbolurile luptei anticorupție și antisistem din România!

Ar face public metodele și mijloacele prin care SISTEMUL ”șade” cu picorul pe grumazul românilor!

Ar spune adevărul nu declarații gaborești de genul vom face public ulterior totul!

Pariul meu: BERBECEANU cade la pace și se retrage într-un colțișor ascuns până la pensie și va fi eliberat curând iar MAFIOCRAȚIA din România va continua să prospere!

Nene BERBECENE cum dracu’ se face Bre că e plină România de dalde voi, ”profesioniști” redutabili dar e mult mai plină de MUREȘENI?

Nu ar fi mai bine să dispăreți din peisaj ca pe MUREȘENI să nu mai aibă cine să-i protejeze când s-o trezi populația asta de idioți?

Bre nea BERBECENE dacă te repun ăștia pe funcție, deși mă îndoiesc, lasă dreacu’ prostiile cu marile capturi de țigări și prostituție la marginea centurii!

Du-te și caută-i pe șefii matale și pe procurori și pe judecători și după ce ai făcut curățenie acolo poți să arestezi țărani că au votat împotriva lui Băsescu la referendumul din 2012!

8 comments

1 ping

Skip to comment form

 1. Catalin Toma

  sunt apsolut deacord, pentru o pozitie unii se arunca cu norosi si se mananca ca si cainii. ce nu faci pentru un putere.

 2. Adi

  Explicatia e mai simpla: isi dau unii-altora, in cap. Noi nu trebuie sa ne zbatem prea mult, cu analize.

 3. aidos

  Logica-mi proprie imi spune ca IN MOD CERT ai dreptate cu a doua varianta (cea “analitica si rece”), nu cu prima …. Bineinteles ca a fost complicele SISTEMULUI, ptr. ca altfel :
  1) n-ar fi rezistat atita timp “pe pozitie”, si
  2) ar fi avut o traiectorie apropiata sau chiar similara cu a procurorului Cristian PANAIT (care A FOST SINUCIS, ca sa spun asa !)

 4. Victor

  Greu de crezut ca omul a fost promovat si mentinut in functie pentru onestitatea si profesionalismul dovedit in apararea cetateanului.Nimeni nu ocupa in tara asta o functie fara sa fie parte din caracatita.Pur si simplu ori a uitat tabla impartirii ,ori a uitat de unde bate vantul si a deranjat alte jocuri.

  1. ThinkAgainRo

   Victor, partea din mine subiectivă vrea să creadă în omul acesta….partea analitică și rece îmi spune că și el a fost complice cu SISTEMUL de-a lungul anilor

 5. danapopa

  moderat ? ok : oare nu speli si tu ce-a mai ramas nespalat din creierele noastre?

 6. danapopa

  sincer imi place tot ce scrii…dar am invatat ( de la tine) la varsta mea sa fiu “paranoic” de circumspecta
  \si ma intreb oare nu-i just un alt sampon cu care tu ne speli pe ce ne-a mai ramas din…stii tu.. creier

  1. ThinkAgainRo

   Rămîi paranoic de circumspectă și analizează prin prisma propriei tale gandiri…nu am afirmat vreodată că găsești aici adevărul absolut ci numai anumite puncte de vedere ce s=au dovedit 97% corecte…dorința mea este să provoc la gândire….dezinformatorii profesioniști nu au bloguri

 1. Canabis pentru căței |

  […] ar fi, vajnicilor apărători ai statului de DREPȚI, precum Traian Berbeceanu prohodit mai nou de toată presa și care am presimțirea că va fi eliberat, nu ar fi trebuit să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *